Wednesday, April 18, 2012

10 of my favourite songs:

1)Savage garden-Truly Madly Deeply
2)Mario-Let me love you
3)Westlife-Safe
4)Marcos Hernandez-If you were mine
5)Nsync-This I promise you
6)Rihanna ft Neyo-Hate that i love you
7)Maroon 5-She will be loved
8)Neyo-Part of the list
9)Neyo-Because of you
10)Julia Sheer-You will never be

hahahahah ! aku mmg jiwang doh.LOL :D
salah ke aku kalau aku terasa kecil hati dan sebagainya?dinamakan perempuan dan juga manusia biasa.tidak slh bg ku.cuma mungkin cara aku yg ter over menyebabkan org tidak suka pd aku.so what?

ye mmg aku sensitive org nya.
aku mudah tersentuh
tapi itu tak bermakna aku lemah

aku tetap diri aku
aku cuba untuk kuat
tapi perlu ke aku tekankan kepada semua org yg aku dah berubah

tak apa biar org mentafsir dan menilai berdasarkan apa mereka nampak
janji Allah tahu , diri kita tahu.
itu penting.
insyaallah , pandangan serong org pada aku akan berubah.
skrg ni positive je sab
peduli apa org nak cakap

org2 tu semua tak tahu apa aku rasa
tahu nak nilai je
tapi aku tak salah kan mereka.itulah dinamakan kehidupan.
semoga semuanya kekal baik.dan jadikan lah perubahan ini ikhlas dari hati aku ya Allah.Amin
As we grown up,we learn that even the one person that wasn't supposed to let us down probably will.You'll have your heart broken,probably more than once,and its harder everytime.you'll breaks heart too,so remember how it felt when someone broke yours.You'll fight with your bestfriend,or maybe fall in love with them.who knows?You'll blame a new love for things an old one did.you'll cry because time is passing too fast and you'll eventually in lose someone who really close to you.So just take too many pictures,laugh too much,and love like you've never been hurt because every 6o seconds you spend angry or sad is a minutes of happiness that you'll never get back.

Alhamdullilah,my college life 've been pretty nice and tough in the same time.many things that i've learned,i gained.seeing my friends happy,sad,having fun and stuff just make me learn something new.a new way of living a life.hopefully the love never ends.amin. :)
lots of♥
xoxo :)

HB botak!!!:D





Okay last week , we're celebrating izhan fahmi(botak)birthday.seems funna is following me back to shah alam.so there's four of us.me,funna,ateng and botak.so happy birthday again botak :D hope you love the present,cards and also celebrations! :D
FINALS OVER!!!
AND ITS TIME FOR HOLIDAYS!!!!!!!
WUHUUUUUUUU!!!

Tuesday, April 10, 2012

i'm freaking bored here i must say.abso-fucking-lutely bored.hari ini saya menjadi budak yang sangat baik.saya duduk rumah.then teman mama bring adik to the clinic sbb adik demam.then back to my routine.tv,sleep,online,bbm and stuff.haha!terasa amat malas nak keluar.whatsapp with funna.hoping she could follow me back to shah alam this thursday.pujuk papa tau babe! :D
okay 3 papers done!another one paper to go.then wuhuu.semester 2 ends!!!so yeah,just reached jb yesterday.reached jb around 1.30.tak tahu kenapa mata sgt tak boleh go.balik rumah terus tidur.then mama kejut ajak pergi kerry's sebab nak pergi cold storage and guardian's.then after done with groceries shooping and stuff.we went for dinner.malam , tgk ABPBH.oh my!finally and finally my Aaron Aziz won bintang paling popular!!wuhuuu!!tahniah En.haris.hehe :D
This is what we eat yesterday.yumm's!sodapp.hahahah :D
i love this monster :p . 11 months and still counting♥

Sunday, April 1, 2012

we're having bbq today!wuhuu.kami tong seorg rm10.and alhamdullilah.kenyang semuanya.kiteorg beli ayam,daging,udang and ikan and hotdog.serious sodapp.had a great time guys,funna,ateng,apai,kad,anep,mai,luqman and sorg lagi tak knl nama.hehe.sorry.fifie tak ada:( zahin pun couldn't make it,zahid pula tak balik jb.but anyway it was a great bbq guys.

tgk!sedap tak?sedap?hahaha :D
Ini mama anep buat.sodappp!sehingga menjilat jari :)
Great time guys!!!nanti buat lagi okay.hahaha :D



5 tahun persahabatan and still counting.Nor Farhanah Shahroom.okay today spending time with her because she just started her finals sem hols.untung lah 2 bulan cuti.tunggu aku lagi 4 paper then kita berronggeng okay.LOL :D so yeah today went to tutti frutti.with ekhmal and funna.lamanya kempunan tutti frutti and finally dapat.and yes i'm currently driving ekhmal's car lately.thankyou apai!LOL :D