Saturday, October 13, 2012

dunia itu indah
sayangnya pencemaran lidah serta lemparan yg dikeluarkan membuat kan sesetengah berkata

"baik mati sahaja dari hidup dekat dunia ni"
"kejamnya dunia ni "

fikir jgn dlm kotak oi , fikir luar kotak,entah entah masalah tu datang dari diri kau,siapa tahu?



Sering dilabelkan sebagai pemarah , paranoid , negative thinking

Pernah org fikir kenapa jadi mcm tu?tidak , org hanya tahu keluar lemparkan then bila dah slh , duduk belakang selotape mulut.itu lah manusia dan itulah org yg otak dia dah boleh buang sana.susah weh kalau bergaul nak saling rasa merasa terasa ni.tapi guna otak masing2 ada hati perasaan

Symbolic kesudahan penamatnya kau hidup seorg diri

Berhabuk dan cuba mengemas kini.dh lama rasanya aku tak curahkan kata kata aku kat ruangan ni.dah berhabuk rasanya.dah mcm benda terjadi dlm hidup aku skrg,haha.cerita gumbira..cerita sedih.tak mampu aku nak update satu satu.cukup lah sekadar aku coretkan bahawa aku baik baik saja.and yes , alhamdullilah umur ku sudah pun mencecah 19 tahun pada 15 september lepas.syukur alhamdullilah ya Allah ! sabrina is officially 19 uolss !! And firstly I would like to thanks my dearest precious mother who always there for me for this 19 years of living.thanks for ze awesome-ness celebrations mommy ! and thanks a lot for the new pinky hanphone.loveit much ! and secondly thanks to my family and cuzzy for everything,for ze 12 AM celebrations and presents.thirdly , to my lovely boyfriend Azizul Sharwani,thanks for ze suprises and presents.to my friends fifi hanif,ekhmal basir,iman Nabila,funna farhanah,zahin,emir luqman,melatibambam,shafiq kadir,mia azami,miera aqila,irsyad,izhan fahmi,daus Maggie,fendi,tomtom,oli and everyone thanks so much for the celebrations and presents, and also wishes thankyouuu guys! Loveyou very much.

thanks mommy for the dinner, the 12 am celebrations and the new phone !




Thanks fr ze presents  ze boyfie 

Thanks fifi , ekhmal ,shafiq kadir and funna farhanah :* and thanks for the dinner too :)

Thanks zahin :)

thanks iman nabila and miera aqila :) and thanks for the dinner too iman , zahin,miera,irsyad :)


thanks melati bambam ,tomtom and oli :)


thanks fendi and mia :)

thanks daus :)

and thanks for everyone and also for all the wishes and stuff,thankyouu so much !!! :*